Home » Over ons

OVER Q14 INTERIEUR


Opgericht door vader en zoon

Q14 Interieur is opgericht door vader en zoon, Gerrit Peters en Hessel Peters. In 2014 zijn zij begonnen met een nieuwe onderneming genaamd Q14 Interieur. Gerrit Peters is middels zijn werkzaamheden in de interieur-, karpetten- en tapijt branche altijd al in aanraking geweest met interieur en alles hieromheen. Deze nieuwe onderneming sluit daarom ook perfect aan bij het werkverleden van Gerrit Peters.

 

De Nederlandse interieurmarkt bewerken

Met Q14 Interieur gaan zij de Nederlandse interieurmarkt bewerken met meubels van het Duitse meubelbedrijf ‘Niehoff Sitzmöbel’, gelegen in het Duitse Warendorf.

 

Niehoff Sitzmöbel

Niehoff Sitzmöbel is een Duits bedrijf dat zich al 37 jaar bezig houdt met interieur. De brede en marktgerichte collectie, die inspeelt op de nieuwste trends, heeft er voor gezorgd dat Niehoff Sitzmöbel een bekende naam is in de Duitse interieurbranche.

 

Niehoff staat bekend om zijn innovatieve ideeën die zij doorvoeren in hun producten, waardoor men veelzijdige tafel- en stoelsystemen terug vindt in de handgemaakte, tijd gerelateerde collectie. Voor deze collectie wordt gebruik gemaakt van prachtige materialen, met o.a. verschillende soorten hout en staal.

 

Wij gaan met Q14 Interieur deze meubels aanbieden op de Nederlandse markt, om er zo voor te zorgen dat deze meubels niet alleen bekend zijn op de Duitse markt, maar ook op de Nederlandse.

 

De collecties van Q14 Interieur

Q14 Interieur beschikt over een vijftal collecties. Deze collecties zijn gegroepeerd op product, productsoort en prijs. Hierdoor is het totale assortiment mooi verdeeld en kan het heel overzichtelijk neergezet worden.

De vijf collecties van Q14 Interieur zijn:

 

Het Q14 Interieur team

Het Q14 Interieur team bestaat uit 3 personen , dit zijn:

Gerrit Peters - Senior Advisor
Hessel Peters - Back office
Kay Smeijer - Sales

 

Neem gerust contact met ons op.

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse in onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerrit Peters
Senior Advisor

Hessel Peters
Back office

Kay Smeijer
Sales